Šodien piedāvāju recepti siera karbonādēm ar aromātisku un pikantu pildījumu. Tas būs lielisks papildinājums jūsu vasaras grila ēdienkartei, ja meklējat ko jaunu un interesantu.
Karbonāde parasti tiek gatavota no muguras daļas, kur gaļa ir maigāka un ar mazāku tauku saturu. Šī daļa ir dabiski maiga, kas ļauj karbonādei kļūt mīkstai, ja tā tiek pareizi pagatavota. Šajā receptē var izmantot gan vistas gan cūkas karbonādi, tomēr es priekšroku dodu tieši cūkgaļai.
Karbonāde tiek maigi apcepta, saglabājot tās sulīgumu. Gatavošanas laikā izmantojam vidēju temperatūru, kas palīdz novērst gaļas pārkarsēšanu un sausināšanu. Pirms cepšanas karbonādi klapējam ar gaļas āmurīti, lai tās būtu vienmērīgākas un mīkstākas. Tas palīdz saīsināt šķiedras, padarot gaļu maigāku.
Lasi arī: Ģerānijas augustā ir obligāta prasība: laistiet tās uzreiz pēc ziedēšanas, lai stimulētu augšanu – augs to vienkārši dievina
Protams, galvenais noslēpums ir kombinācija ar kuru šī gaļa tiek pagatavota…
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Šī recepte ļaus paplašināt jūsu ēdienkarti ar jaunām un izcili garšīgām ēdienu iespējām. Siera karbonādes ir viegli pagatavojamas, tās ir bagātīgas un piepildītas ar garšām, turklāt tās var izmantot kā pamatēdienu, kas ļoti labi piesātina.
Pagatavošana
Ņem gaļu un izklapē ar āmuriņu. Pēc jūsu izvēles tā var būt gan cūkgaļa, gan vistas gaļa. Gaļu iesāla, iepiparo, apber ar garšvielām un atstāj marinēties.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Tagad vēlas vēl dārgāku! Gandrīz par 40 000 eiro bijusī Kristapa Porziņģa draudzene Laura Vizla tirgo basketbolista dāvanu (+ VIDEO)
- Šajā Latvijas pilsētā par mājas numura nepareizu izvietojumu var tikt piemērots sods
- Zieds šajā dienā nav laba vēsts: laika un dabas zīmes 13. novembrim
- Kas vīrietim pēc 60 patiesi ir svarīgi attiecībās: pārsteidzoši, bet ļoti vienkārši vēlamie sīkumi
- Tikai divām Zodiaka zīmēm decembris nesīs izaicinājumus: pienāks grūtāki laiki
- Negaidiet: iestādiet šīs ziedošās zemcietes jau novembrī, lai vasarā tās jūs priecētu








